Főoldal > MOZGÁS > Ugráld magad zsírmentes formába!

Ugráld magad zsírmentes formába!

alakformálásanyagcsereedzéslekfitmozgássporttrambulinugrászsírégetés
0

Írta:

Hollywoodban ismét új mozgásforma hódít, a LEKfit. Úgy kerülhetsz vele fantasztikus formába, hogy közben nagyszerűen szórakozol, és végre senki nem néz bolondnak, hogy egy trambulinon ugrálsz óriási vigyorral az arcodon.

 

Szórakoztató, kemény és hatásos – ezzel a három szóval jellemezhetnénk a vadiúj mozgásformát, melyet a profi táncos múlttal rendelkező, népszerű amerikai edző, Lauren E. Kleban álmodott meg. A LEKfit kardio-, balett- és jógaelemeket, valamint trambulinon végzett gyakorlatokat is ötvöz, és igazi nőies, hosszú, szálkás izmokat formál mindössze 50 perc alatt. Lauren szuper zenére, magas intenzitású, zsírégető kardió és erősítő gyakorlatokat végeztet intervall technikával, mely a legapróbb izmokat is keményen megdolgoztatja. A táncos óra közben azonban mindezt észre sem vesszük, annyira remekül szórakozunk.

Miért jó?

A sokféle stílus és gyakorlat kombinációja azért páratlanul hatékony, mert tetőtől talpig átmozgatja az egész testet, és stimulálja a létező összes izmot. A trambulinon végzett gyakorlatok növelik az egyensúlyérzéket és az állóképességet, valamint gyorsítják az anyagcserét. Ezért a LEKfit rendkívül hatásosnak bizonyul akkor is, ha zsírégetésről vagy méregtelenítésről van szó (edzés után még órákig ég a zsír, juhé!). Mi több, jót tesz a szívnek és az érrendszernek, sőt nyugtató és stresszoldó hatása is van.

Kinek ajánljuk?

Pont neked, ha már a hátad közepére sem kívánod a monoton aerobik órákat, esetleg futás, úszás vagy jóga mellé keresel valami intenzív alakformáló, ugyanakkor vidám, táncos mozgásformát.

Hol próbálhatod ki?

LEKFit órát Magyarországon egyelőre nem fogsz találni, de hasonló edzés a trambulin intervall, a WorldJumping és a Fanatic Jump, melyek itthon is elérhetőek. Sőt akár otthonra is beszerezhetsz egy trambulint, és a www.lekfit.vhx.tv oldalról a 7 napos próba edzést letöltve ingyen kipróbálhatod Lauren Kleban szupertrendi edzését.

A cikk a Wellness magazinban jelent meg. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X