Főoldal > MOZGÁS > A téli mínuszokban sincs kifogás az edzésre

A téli mínuszokban sincs kifogás az edzésre

edzésedzőcipőmozgásnikesportsportruha
0

Írta:

A tél beköszöntével hamarabb sötétedik, jönnek a mínuszok, ilyenkor pedig legszívesebben ki se mozdulnánk a paplan alól és a kedvenc sorozatunk mellől.

Pedig ebben az időszakban se kell lemondanunk az edzésről, akár teremben, akár a szabadban szeretnénk mozogni. Hogy a sötét és a hideg se tartson vissza minket, a Nike egy téli Just Do It kollekcióval érkezik, az edzőtermek szerelmeseinek pedig már elérhető a Nike Metcon Flyknit 3, ami a kényelem mellett a stabilitásra fókuszál.

A Nike Metcon Flyknit harmadik kiadása amellett, hogy kényelmes, rugalmas és engedi szellőzni a lábfejet, bírja a gyűrődést is: a Nike Flyknit szálak felhasználásával készült felsőrészt a lábujjaknál külön elem erősíti meg, így a cipő nem sérül egy erőteljesebb gyakorlat, például kötélmászás közben sem. A modell fokozott rögzítést nyújt a bokánál, ezt szolgálja az új, megerősített fűzőrendszer és a lábfej belső oldalán felfutó gumis rátét, amely megtartja a lábfejet intenzív mozgás közben is. A cipő belső bélése teljesen felveszi a lábad formáját, miközben puhább és kényelmesebb, mint valaha – mintha csak az otthoni mamuszodban mentél volna le az edzőterembe.

Azoknak sem kell lemondani a mozgásról, akik azt a szabadban szeretnék végezni: a Nike Just Do It téli kollekciója segít, hogy ne veszítsük el motivációnkat a hidegben. A Nike Therma Sphere és Pro Warm modellek kiválóan elvezetik az izzadtságot, miközben melegen tartanak zord időjárás esetén is. Könnyű anyaguk nem nehezít el mozgás közben, metálos dizájnjuk pedig nem csak trendi, de kellő lendületben is tart egy téli edzés során.

A Just Do It női és férfi kollekciója már elérhető a nike.com oldalán és a boltokban, a Nike Metcon Flyknit 3 december 5-én debütál.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X