Főoldal > MOZGÁS > Sánta Juliska igazi guminő

Sánta Juliska igazi guminő

főzésmozgássánta juliskaszínház
0

Írta:

Sánta Juliskának ezer arca van, de tényleg!

Sánta Juliska anyuka, igazi konyhatündér és színházi előadásokban is szerepel, ezért az elmúlt időszakban balettórákra is járt, ezáltal pedig hajlékonyabb, mint valaha.

“…mától már a Szerelmes Shakespearet is a Hungexpon próbáltuk, hogy elférjünk. Szombatig még Mamma Mia!, aztán visszük a Shakespearet a Szegedi Szabadtéri Színpadára! Juj nagyon jóóó lesz! Na de a balett: hogy őszinte legyek kicsit örülök hogy vége van, lehet azért is, mert emiatt is érzem, hogy tényleg mindjárt itt a nyári szünet! Különben ilyen hőségben táncikálni dupla energiabefektetéssel jár, sokszor azt érzem már semmi nem segít, kb. 4-5 liter vizet iszom meg egy nap, nameg szedem a rengeteg vitamint, hogy bírjam az évad végéig”  – írta fotójához Juliska, aki korábbi interjújában azt is elárulta, hogy imád enni. Szerencsés, egyáltalán nem látszik rajta!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lassan itt az évad vége, az előadások és a balett órák vége is😁; mától már a Szerelmes Shakespearet is a Hungexpon próbáltuk, hogy elférjünk😄. Szombatig még Mamma Mia!, aztán visszük a Shakespearet a Szegedi Szabadtéri Színpadára!😍 Juj nagyon jóóó lesz!🤩 Na de a balett: hogy őszinte legyek kicsit örülök hogy vége van, lehet azért is, mert emiatt is érzem, hogy tényleg mindjárt itt a nyári szünet!😁😁 Különben ilyen hőségben táncikálni dupla energiabefektetéssel jár😫, sokszor azt érzem már semmi nem segít, kb. 4-5 liter vizet iszom meg egy nap😯, nameg szedem a rengeteg vitamint, hogy bírjam az évad végéig, tényleg nagyon jó, hogy már iszom is, mert ha nem tenném vízmérgezés miatt vinnének el!😂😝 💦💦💦 #santajuliska #swisslaboratory #swissvitamins #váltsvitaminra #énmárváltottam #legfinomabbvitaminital #imádomazízét #televitaminnal #keresdaboltokban #healtylifestyle #healtyfood #vitamins #fitness #workout #lowsugar #vegan #reklám

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2019, időpont: 9:27 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Sánta Juliska/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X