Főoldal > MOZGÁS > Fehér bottal edzeni: Agárdi Szilvi őszintén mesél

Fehér bottal edzeni: Agárdi Szilvi őszintén mesél

agárdi szilviaedzőteremthe voice
0

Írta:

Agárdi Szilvi, a The Voice énekese az edzőteremben is boldogul…elmondja, hogyan csinálta!

Agárdi Szilvi nagy harcos, aki amellett, hogy csodálatos énekesnő, a sport szerelmese is. Közösségi oldalán elárulta, hogy milyen fehér bottal edzőterembe járni.

“A kezdetek során bizony, szükség volt hozzáértő szakmai segítségre, mivel az edzés vizuális alapú, ( van aki csak lemegy a terembe és egész egyszerűen ellesi a mozdulatokat, technikákat a másiktól. Na ez nálam nem működött), tehát maradt a szakmai kéz. A gépek használatát az edzőmmel, mozdulatról mozdulatra átvettünk. Én csak bememorizáltam, egy-egy gyakorlatnál mi a helyes testtartás.
Ahogy teltek az évek, rájöttem, képes leszek egyedül is megoldani az edzés kérdését” – írta Szilvi, akinek bár voltak vicces pillanatai az edzőteremben, sikerült minden gyakorlatot megoldania.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fehér bottal az edzőteremben. ( őszintén az edzésről) Most lehetséges, hogy azt kérdezed, tényleg ez a NŐ hogyan boldogul az edzőteremben? A kezdetek során bizony, szükség volt hozzáértő szakmai segítségre, mivel az edzés vizuális alapú, ( van aki csak lemegy a terembe és egész egyszerűen ellesi a mozdulatokat, technikákat a másiktól. Na ez nálam nem működött 😁😁😁😀😀), tehát maradt a szakmai kéz. A gépek használatát az edzőmmel, mozdulatról mozdulatra átvettünk. Én csak bememorizáltam, egy-egy gyakorlatnál mi a helyes testtartás. Ahogy teltek az évek, rájöttem, képes leszek egyedül is megoldani az edzés kérdését. Az első egyedül töltött edzésem során, rengeteg kérdés járt a fejemben. Honnan tudom, hogy az általam használni akart gépen nem-e ül, fekszik valaki? Mi van, ha az a bizonyos gép már nem ott van ahol én megjegyeztem? A súlyzók nagyságuk ( kg) szerint lettek visszapakolva? Tudom, egy látó személynek valószínüleg ezek a kérdések fel sem merülnek…. 😊😀😀 Úgy voltam vele, lesz ami lesz én megyek edzeni!!! Minden meg fog oldódni! Hmmmm… Voltak vicces szituációk. Volt, hogy odamentem a combfeszítő géphez, már majdnem rá akartam ülni, amikor egy férfi hangot hallottam. – szia! Szeretnél valamit? Erre én – hát nem ismerkedni!! 😀😀 ( lehet azt gondolta az ölébe akartam ülni)😁😁 Pedig csak szimplán nem láttam, hogy ott ül. A másik nagy kedvenc jelenetem az volt, amikor kitampintottam szépen lassan a súlyzók között a 7 kg helyét. Igen ám, de amikor nagy hévvel felakartam emelni, valamiért iszonyatos súlya volt. Megjegyeztem magamban, ( ez igen, jól legyengülhettem a hétvégen, hogy ezt ilyen nehéznek érzem).😀 Hát… Kiderült, hogy az 10 kg volt, csak valaki rosszul rakta vissza…. 😇😀🙄 Én azt gondolom, az életben néha vakmerőnek kell lenni, mert akkor tele lesz az életünk élményekkel, tapasztalatokkal!   😉 #blind#blindgirl#fitness#fitshape#fitnessmotivation#fitgirl#fitlife#positive#shape#formcheck#smie#workout#gym#muscle#fitgirl#mik#magyarig#edzés#edzs

Szilvia Agárdi (@szilviaagardi) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2019, időpont: 6:09 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Agárdi Szilvi/instagram)


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
9 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X