Főoldal > MOZGÁS > Fehér bottal edzeni: Agárdi Szilvi őszintén mesél

Fehér bottal edzeni: Agárdi Szilvi őszintén mesél

agárdi szilviaedzőteremthe voice
0

Írta:

Agárdi Szilvi, a The Voice énekese az edzőteremben is boldogul…elmondja, hogyan csinálta!

Agárdi Szilvi nagy harcos, aki amellett, hogy csodálatos énekesnő, a sport szerelmese is. Közösségi oldalán elárulta, hogy milyen fehér bottal edzőterembe járni.

“A kezdetek során bizony, szükség volt hozzáértő szakmai segítségre, mivel az edzés vizuális alapú, ( van aki csak lemegy a terembe és egész egyszerűen ellesi a mozdulatokat, technikákat a másiktól. Na ez nálam nem működött), tehát maradt a szakmai kéz. A gépek használatát az edzőmmel, mozdulatról mozdulatra átvettünk. Én csak bememorizáltam, egy-egy gyakorlatnál mi a helyes testtartás.
Ahogy teltek az évek, rájöttem, képes leszek egyedül is megoldani az edzés kérdését” – írta Szilvi, akinek bár voltak vicces pillanatai az edzőteremben, sikerült minden gyakorlatot megoldania.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fehér bottal az edzőteremben. ( őszintén az edzésről) Most lehetséges, hogy azt kérdezed, tényleg ez a NŐ hogyan boldogul az edzőteremben? A kezdetek során bizony, szükség volt hozzáértő szakmai segítségre, mivel az edzés vizuális alapú, ( van aki csak lemegy a terembe és egész egyszerűen ellesi a mozdulatokat, technikákat a másiktól. Na ez nálam nem működött 😁😁😁😀😀), tehát maradt a szakmai kéz. A gépek használatát az edzőmmel, mozdulatról mozdulatra átvettünk. Én csak bememorizáltam, egy-egy gyakorlatnál mi a helyes testtartás. Ahogy teltek az évek, rájöttem, képes leszek egyedül is megoldani az edzés kérdését. Az első egyedül töltött edzésem során, rengeteg kérdés járt a fejemben. Honnan tudom, hogy az általam használni akart gépen nem-e ül, fekszik valaki? Mi van, ha az a bizonyos gép már nem ott van ahol én megjegyeztem? A súlyzók nagyságuk ( kg) szerint lettek visszapakolva? Tudom, egy látó személynek valószínüleg ezek a kérdések fel sem merülnek…. 😊😀😀 Úgy voltam vele, lesz ami lesz én megyek edzeni!!! Minden meg fog oldódni! Hmmmm… Voltak vicces szituációk. Volt, hogy odamentem a combfeszítő géphez, már majdnem rá akartam ülni, amikor egy férfi hangot hallottam. – szia! Szeretnél valamit? Erre én – hát nem ismerkedni!! 😀😀 ( lehet azt gondolta az ölébe akartam ülni)😁😁 Pedig csak szimplán nem láttam, hogy ott ül. A másik nagy kedvenc jelenetem az volt, amikor kitampintottam szépen lassan a súlyzók között a 7 kg helyét. Igen ám, de amikor nagy hévvel felakartam emelni, valamiért iszonyatos súlya volt. Megjegyeztem magamban, ( ez igen, jól legyengülhettem a hétvégen, hogy ezt ilyen nehéznek érzem).😀 Hát… Kiderült, hogy az 10 kg volt, csak valaki rosszul rakta vissza…. 😇😀🙄 Én azt gondolom, az életben néha vakmerőnek kell lenni, mert akkor tele lesz az életünk élményekkel, tapasztalatokkal!   😉 #blind#blindgirl#fitness#fitshape#fitnessmotivation#fitgirl#fitlife#positive#shape#formcheck#smie#workout#gym#muscle#fitgirl#mik#magyarig#edzés#edzs

Szilvia Agárdi (@szilviaagardi) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2019, időpont: 6:09 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Agárdi Szilvi/instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X