Főoldal > MOZGÁS > Torna az egészség megőrzéséért

Torna az egészség megőrzéséért

stretchingtorna
0

Írta:

A stretching kiválóan alkalmas a tudatos megelőzés, egészség megőrzés továbbá a rehabilitáció támogatására. A lemez programjának első részében Törös Károly világhírű stretching oktató vezet egy edzést, a DVD második részében pedig Véghné Gurmai Margit gyógytornász kimondottan mellműtéten átesett és gyógyulni kívánó hölgyek számára összeállított mozgássorozatból álló tornát tart. Mindkét szakember Oroszlán Szonja és Sütő Enikő […]

A stretching kiválóan alkalmas a tudatos megelőzés, egészség megőrzés továbbá a rehabilitáció támogatására. A lemez programjának első részében Törös Károly világhírű stretching oktató vezet egy edzést, a DVD második részében pedig Véghné Gurmai Margit gyógytornász kimondottan mellműtéten átesett és gyógyulni kívánó hölgyek számára összeállított mozgássorozatból álló tornát tart. Mindkét szakember Oroszlán Szonja és Sütő Enikő segítségével mutatja be a korhatár nélkül végezhető mozgásprogramokat. A DVD eladásából származó teljes bevétel a mellrák elleni küzdelmet támogatja!

Az Egészség Hídja, Összefogás a mellrák ellen elnevezésű egyesület hatodik éve igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy egészséges életmóddal a betegség megelőzhető, illetve az idejében észlelt mellrák legyőzhető. A stretching DVD egyfelől a testmozgás, az egészséges életmód népszerűsítésére, részben pedig a mellműtéten átesett hölgyek otthoni gyakorlásának megkönnyítésére készült. A 80 perces edzésprogramot, Sütő Enikő és az Összefogás ismert arcaként is elkötelezett Oroszlán Szonja segítségével mutatja be a két szakember.

A torna hossza 80 perc, ebből 60 perces edzés Törös Károly vezetésével, 20 perces torna kifejezetten mellműtéten átesett hölgyek számára Véghné Gurmai Margit irányításával látható.

Ár: 1990 HUF
Az Egészség Hídja Összefogásról bővebben itt olvashatsz!  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X