Főoldal > MOZGÁS > Fitneszklubok hétvégéje

Fitneszklubok hétvégéje

fitneszfogyókúramozgáswellness
0

Írta:

Programjavaslat a hétvégére: 1. Menj el szeptember 22-23-án a fitneszklubok hétvégéjében részt vevő bármely fitneszklubba vagy wellness-központba. A klubok listáját megtalálod a www.fitnesz.hu oldalon. 2. A recepción jelezd, hogy a fitneszklubok hétvégéjére jöttél. 3. Vásárold meg a karszalagot 500 Ft-ért. 4. A megvásárolt karszalaggal együtt kapsz egy ajándékcsomagot is. 5. Látogass el ezen a hétvégén […]

Programjavaslat a hétvégére:

0004737_1.jpg ()

1. Menj el szeptember 22-23-án a fitneszklubok hétvégéjében részt vevő bármely fitneszklubba vagy wellness-központba. A klubok listáját megtalálod a www.fitnesz.hu oldalon.

2. A recepción jelezd, hogy a fitneszklubok hétvégéjére jöttél.

3. Vásárold meg a karszalagot 500 Ft-ért.

4. A megvásárolt karszalaggal együtt kapsz egy ajándékcsomagot is.

5. Látogass el ezen a hétvégén több klubba is, ahová a megvásárolt karszalaggal ingyen beengednek.

6. Eddz a legkülönfélébb eszközökkel, vegyél részt kiváló aerobikórákon, pihenj, sportolj, és élvezd a fitneszklubok hétvégéjét!

+ Töltsd ki az ajándékcsomagban található nyereménylapot, és küldd vissza a szervezők részére, hogy megnyerhess 5 évre egy fitneszbérletet az általad kiválasztott klubba. Ne felejtsd el visszaküldeni, hiszen a nyeremény értéke akár 1 000 000 Ft is lehet! Játssz a fitneszklubok hétvégéjén, és biztosítsd 5 évre a fittségedet!

Részletek a www.fitnesz.hu  oldalon!


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X