Főoldal > MOZGÁS > A fitness több mint szenvedély – Nyertesek

A fitness több mint szenvedély – Nyertesek

fitness
0

Írta:

  A Fitness több mint szenvedély! Vegyél részt te is a Jump Fitness 2008. február  24-én megrendezésre kerülő Workshopján! A nyereményjátékában a következő szerencsés nyertesek nyerték a 3 db, egyenként nyolc alkalomra szóló bérletet a Jump Fitness óráira:Orosz Éva, BudapestGábor Anna, EgyekTóth Boglárka, SzékesfehérvárA fitness energia és önbizalom, önmagunkba és képességeinkbe vetett hit. Sőt. Még […]

  A Fitness több mint szenvedély!

Vegyél részt te is a Jump Fitness 2008. február  24-én megrendezésre kerülő Workshopján!

A nyereményjátékában a következő szerencsés nyertesek nyerték a 3 db, egyenként nyolc alkalomra szóló bérletet a Jump Fitness óráira:
Orosz Éva, Budapest
Gábor Anna, Egyek
Tóth Boglárka, Székesfehérvár

A fitness energia és önbizalom, önmagunkba és képességeinkbe vetett hit. Sőt. Még ennél is több! A fitness egészség és erő, harmónia és szóra­kozás is. A Jump Fitness személyi edzői is jól tudják, hogy a fitness célok eléréséhez több kell, mint aka­raterő, vágy vagy képesség. Kell, hogy az edzé­si program szórakoztató legyen és meghozza a kívánt eredményt. Ne feledd: amikor valaki testileg és lelkileg ak­tív, motivált, pozitív és energikus, akkor ennek eredményei szemmel is láthatóak.

$kep1$Miért válaszd a Jump Fitness trénereit?

  • nagy tapasztalatuk van az emberek motivá­lásában
  • segítenek, hogy átlendülj a holtpontokon, mert  jól ismerik a vágyott cél megvalósításá­hoz vezető utat
  • kihívást jelentő feladatokkal várnak
  • segítségükkel elsajátíthatod a teljes fitness szemléletű életmódot

Milyen órákat próbálhatsz ki a Workshopon?

Jóga
Eleged van a rohanásból, és szeretnél végre kikapcsolódni egy kicsit? Szabadulj meg a stressztől, és frissülj fel a jóga gyakorlataival.  Ahhoz, hogy teljesen ellazulj, nincs szükség előképzettségre a jóga és a meditáció terén. Nem kell kifinomult képességekkel sem rendelkezned. Egyszerűen csak meg fog történni veled.

Body Pump
Ha gyorsan, rövid idő alatt szeretnél megszabadulni zsírpárnáidtól és szép feszes izmokra vágysz, akkor ezt a mozgásformát neked találták ki. Az edzés alatt főként comb-fenék-csípő-has erősítés és súlyzós kar-hát-vállizom erősítések váltják egymást vidám, zenés óra keretében.

Intim torna
Itt az ideje, hogy kipróbáld! Az intim torna célja, hogy megelőzze a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat és megszüntesse vagy csökkentse azokat. A 10 órás tréning egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet.

Továbbá…

– Az órák után a trénereknek te is felteheted a téged érdeklő kérdéseket, és feliratkozhatsz a következő foglalkozásokra
– A Workshop részvételi díja 500 Ft!
– Helyszín: Jump Fitness,  Budapest, X. Fehér út 1., B lépcsőház II. emelet (Árkáddal szemben, régi BKV székház), telefonszám:  06-1 260-4371 www.jumpfitness.hu- Kattints!

                                                    A Fitness több mint szenvedély!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X