Főoldal > MOZGÁS > Karcsúsító FittTippek

Karcsúsító FittTippek

egészségfittfogyókúrawellness
0

Írta:

Mit kell tenned? A FittTippek szolgáltatás indításához küldd a FITTWS szót SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra! A sikeres regisztrációról rövidesen SMS-ben tájékoztatunk.További információkA regisztráció után heti három alkalommal, hétfőn, szerdán és csütörtökön kapsz FittTippek üzenetet telefonodra. A FittTippek szolgáltatás bruttó 384 Ft-ba kerül hetente. A FittTippek lemondásához a STOP FITTWS szavakat kell […]

0008566_1.jpg ()

Mit kell tenned?

A FittTippek szolgáltatás indításához küldd a FITTWS szót SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra! A sikeres regisztrációról rövidesen SMS-ben tájékoztatunk.
További információk
A regisztráció után heti három alkalommal, hétfőn, szerdán és csütörtökön kapsz FittTippek üzenetet telefonodra. A FittTippek szolgáltatás bruttó 384 Ft-ba kerül hetente. A FittTippek lemondásához a STOP FITTWS szavakat kell SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra elküldened.
Ügyfélszolgálatunk napi 24 órában rendelkezésedre áll a 06-1-328-5063-as alapdíjas telefonszámon (Digitania Zrt.) Részletes adatvédelmi tájékoztató: http://www.sanomabp.hu/mobiladatkezeles


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X