Főoldal > MOZGÁS > Ismerd meg a legújabb mozgásformákat!

Ismerd meg a legújabb mozgásformákat!

mozgásmozgásformanyársport
0

Írta:

Mindenki szeretné csúcsformában kezdeni a bikiniszezont, épp ezért fontos a rendszeres testmozgás. Ha unod a megszokott aerobikot, spinninget, vagy eleged van a futásból, itt az ideje, hogy kipróbáld a legújabb mozgásformákat! Június 6-ától 10-éig figyeld minden nap a Wellness Cafe-t, mert videós anyagainkban sorra bemutatjuk a legfrissebb mozgástrendeket! Hogy ne áruljunk zsákbamacskát, a szerkesztőség tagjai […]

Mindenki szeretné csúcsformában kezdeni a bikiniszezont, épp ezért fontos a rendszeres testmozgás. Ha unod a megszokott aerobikot, spinninget, vagy eleged van a futásból, itt az ideje, hogy kipróbáld a legújabb mozgásformákat!

Június 6-ától 10-éig figyeld minden nap a Wellness Cafe-t, mert videós anyagainkban sorra bemutatjuk a legfrissebb mozgástrendeket! Hogy ne áruljunk zsákbamacskát, a szerkesztőség tagjai tesztelték ezeket a mozgástípusokat, és személyes tapasztalataikat is megosztják veled.

Mely mozgásokat próbáltuk ki? A női jógát, a Port de Bras-t, a Speedfitness-t, a Cardiobalettet és a Salsa Fit Animationt.

Ha kíváncsi vagy, kattints minden nap a Wellness Cafe-ra, és nézd meg napi videónkat, aztán próbáld ki a neked legjobban tetsző mozgást!

ujmozgas2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X