Főoldal > MOZGÁS > 3 kötelező kellék, hogy idén biztosan elérd a kitűzött céljaidat

3 kötelező kellék, hogy idén biztosan elérd a kitűzött céljaidat

fitneszmozgássport
0

Írta: and

Az újév a legtöbb ember számára egyben új kezdetet is jelent, és úgy tűnik, szinte mindenki

Az újév a legtöbb ember számára egyben új kezdetet is jelent, és úgy tűnik, szinte mindenki megfogadja, hogy idén egészséges és fitt lesz. Anélkül, hogy tekintetbe vennénk az újév első perceiben pontosan megfogalmazott céljaidat, eláruljuk, hogy sohasem korai eredményeket elérni. Íme három nélkülözhetetlen tárgy, amely biztosítja, hogy 2013 számodra is a legfittebb év legyen!

Határidőnapló vagy naptár

Amennyiben előre beütemezed a testmozgás időpontját, az egyfajta elköteleződés érzetet ad. Az újévben nyugodtan vedd elő az iskolás módszert, mert egyszerre trendi és eredményes. Vegyél magadnak egy új határidőnaplót, és kezdd el vezetni. Amikor előretervezed a heted, jegyezd fel az edzéseket a tárgyalásokhoz, a vizsgákhoz, a baráti összejövetelekhez vagy más programokhoz hasonlóan. Ezáltal elkerülheted a duplán tervezést, és segít, hogy az edzéseket jobban meg tudd szervezni.

cel2.jpg ()Új fitnesz felszerelés

Biztosan neked is ismerős az érzés, amikor alig bírod kivárni, hogy végre felvehesd a legújabb szerzeményedet, mondjuk egy új csizmát vagy egy ruhát. Éld át ugyanezt az új futócipőddel is! Amennyiben a cipőd még jó állapotú, és nincs szükséged arra, hogy lecseréld, vegyél egy jó minőségű edzőnadrágot vagy akár csak egy cuki kulacsot, amiből kortyolgathatod a vizet testmozgás közben. Meglátod, ezek az apró dolgok is mennyire motiválnak.

Személyi edzésterv

Az évkezdés tökéletes időzítés arra, hogy felmérd a jelenlegi edzettségi szinted és új célokat tűzz ki magadnak. Mi lehet praktikusabb annál, minthogy felkeresel egy személyi edzőt? Elsőre talán pénzkidobásnak tűnik, de csak egy edző képes tökéletesen felmérni a szinted, azt, hogy mely területeken kell még fejlődnöd, illetve kihívást ad, amikor leginkább szükséged van rá. Ha csak kevés vagy egyszeri alkalomra van kereted, akkor azt maximálisan használd ki! Kérdezz sokat az edzőtől, és nyugodtan mondd meg neki, hogy egyszeri tanácsra, edzéstervre van most szükséged. Remélhetőleg egy tuti edzésprogrammal a kezedben fogsz távozni a teremből, amely segít, hogy fejlődhess.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X