Főoldal > MOZGÁS > Őket kövesd! A legjobb hazai és külföldi futóblogok

Őket kövesd! A legjobb hazai és külföldi futóblogok

blogfitneszfutássport
0

Írta: and

Futás itthon Mindent a futásról nőknek (és másoknak) Németh Györgyi amatőr futó és

Futás itthon

Mindent a futásról nőknek (és másoknak)

Németh Györgyi amatőr futó és aerobik edző nemcsak saját futóélményeit írja meg, hanem igyekszik edzéstanácsokat, tippeket, érdekességeket, inspiráló futótörténeteket összegyűjteni, hogy bárki, aki fut, választ találhasson a kérdéseire vagy erőt meríthessen mások példájából.

Nem azé, aki fut

Simonyi Balázs színész, újságíró, amatőr ultrafutó kíméletlen őszinteséggel írja meg saját élményeit, köntörfalazás nélkül, a rózsaszín ködöt átlépve meséli el az ultrafutás gyötrelmeit és gyönyörűségeit, emellett pedig érdekes, futással és triatlonnal kapcsolatos sztorikat, írásokat is közöl.

Futóblog

Az egyik nagy sportszergyártó kezdeményezésére indított blogon több szerző posztjai olvashatók, személyes élmények, érdekes sztorik, versenytörténetek, videók és futással kapcsolatos programok kerülnek fel hétről hétre az oldalra.

Haanchee fut és WellnessCafe Futóblog

Ezen cikk szerzője megszállott amatőr ultrafutó, és mivel másik szenvedélye az írás, két futással kapcsolatos blogot is vezet. A WellnessCafén az élmények és versenybeszámolók mellett kezdőknek szóló tanácsok, tippek, valamint futással kapcsolatos újdonságok és programok kapnak helyet, míg a Haanchee fut blogon az ultrafutó anya személyes, belső indíttatású írásai olvashatók. 

fut2.jpg ()Hosszútáv blog

Két szerző, rrroka és LemurMiki, két nézőpont, de a lényeg a futás: két lelkes amatőr futó élményei és tapasztalatai edzésekről, versenyekről, viccesen és sajátosan, néha pedig egy-egy vendégszerző is feltűnik, hogy írásával új színt vigyen a blogra.

Dagadt Köcsög  és http://dkteam.blog.hu/

Moós Gergő 124 kilósan úgy döntött, nem akar belehalni a kövérségbe, inkább elkezdett futni, azóta többszörös maratonista. Blogjában az életmódváltását és a fejlődését követheted végig, illetve megismerkedhetsz az őt követő inspiráló közösségel, a DK Team-mel is.

The forward momentum

A magyar blogger, Levente angolul ír az edzéseiről és versenyeiről, emellett edzéstanácsokat, táplálkozási tippeket és recepteket is megoszt.

EgyenSúlyt!

A bloggertrió, Anna, Zoli és Vanda célja, hogy megtalálják az egyensúlyt a sport, a táplálkozás, a lélek, a munka és a magánélet vonalán, írásaik motivációt és tanácsot adhatnak, ha elvesztél az életedet átszövő dolgok hálójában.

Futás külföldön

Marvellous Mimi

Mimi Anderson ultrafutónő bebizonyítja, hogy nem csak a 20 éveseké a világ: az anorexiából gyógyult kőkemény nagymama 50 felett is remek eredményeket ér el a világ legdurvább versenyein.

Riding the wind

A terepfutás különc figurája, a nagyszakállú Anton Tony Krupicka versenyeiről, edzéseiről, élményeiről olvashatsz gyönyörű fotókkal megspékelt beszámolókat.

iRunFar

A terepfutó- és az ultrafutóversenyek beszámolóinak, nagy sztorijainak „Mekkája” ez a honlap, számos híres versenyről és neves versenyzőtől olvashatsz mindenféle küzdelmes és érdekes beszámolót. 

A cikk folytatását elolvashatod a legfrissebb Wellness magazinban!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X