Főoldal > MOZGÁS > Vesd be a sztárok fitspirációs tippjeit!

Vesd be a sztárok fitspirációs tippjeit!

diétafitneszfogyásgasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Néha még az egészségmániás sztárok is csak nehezen tudják rávenni magukat az edz&eacute

Néha még az egészségmániás sztárok is csak nehezen tudják rávenni magukat az edzésre. De mivel hatalmas a nyomás rajtuk, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák, apró trükkökkel motiválják magukat a sportolásra. Ezeket a motivációs praktikákat pedig te is bevetheted, hogy mostantól egy edzést se csalj el!

Jennifer Lopez: Jennifer a jutalmazós módszerben hisz. De persze nem arról van szó, hogy a kemény edzések után megenged magának egy kis nassolást. „Ha egyik nap alig bírom rávenni magam az edzésre, akkor megjutalmazom magam, mikor hazaérek. Veszek egy forró zuhanyt, aztán kisminkelem magam, feltűzöm a hajam és felveszek egy dögös ruhát. Ettől rögtön szexinek érzem magam, és tudom, hogy volt értelme az edzésnek.” – Mit szólnál hozzá, ha legközelebb te is kipróbálnád ezt az önbizalom-növelő programot?

Jessica Alba: A Sin City második részének előzeteséből remekül látszik, hogy ugyan eltelt 10 év, Jessica ugyanolyan bombaformában van, mint az első filmben. A titka, hogy olyan edzést választ, ami kellően leköti a figyelmét, így a gyakorlatokra koncentrál, nem pedig arra, hogy már fárad. Nagy kedvence például a dance aerobik.

Kate Hudson: A színésznőnek ugyan sosem volt gondja az alakjával, motivációs tippjét azért ellesheted. „Ne azzal próbáld magad rávenni a hajnali edzésekre, hogy majd utána milyen jól érzed magad. Inkább keress elő egy régi nadrágot, amibe szeretnél újra beleférni, és ez lebegjen a szemed előtt” – tanácsolja Kate.

Lucy Hale: Lucy nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is befutott már, így nem csoda, hogy minden edzéséhez hozzátartozik a zene. „Zene nélkül el sem kezdem az edzést. Nem vagyok az a típus, aki imád edzeni, de a zene segít, hogy túllendüljek ezen.” – mesélte nemrég, ezt az örök trükköt pedig te is bármikor bevetheted, hiszen a pörgős ütemektől biztosan megjön a kedved a mozgáshoz.

Beyoncé: De nem Lucy az egyetlen, aki a zenére esküszik. Beyoncé is kedvenc dalait veti be, ha épp nincs túl sok kedve edzeni. Ilyenkor csak berak egy pörgős albumot, és súlyzós gyakorlatokat végez. Minden gyakorlatra egy szám jut, így kellően megdolgoztatja az izmait.

cameron2.jpg ()Cameron Diaz: A 41 éves színésznő szerint a legfontosabb az elszántság. És hogyan tudja magát tartani a kemény edzéstervhez? „Mindennap elmondom magamnak, hogy muszáj kitartónak lennem. Ha nem vagyok az, akkor rögtön meglátszik az alakomon.” – árulta el a titkát.

Kelly Osbourne: Kelly látványos fogyását egy egész egyszerű elméletnek köszönheti. A lényeg, hogy nem muszáj mindennap az edzőteremben kínoznod magad, csak csinálj valami aktív dolgot. Szervezz kajaktúrát, menjetek kirándulni, de egy táncmaraton is felér egy edzéssel.

Hayden Panettiere: Végül pedig A Nashville című sorozat fiatal sztárja arra figyelmeztet, hogy azért nem szabad átesni a ló túloldalára és túlzásba vinni az edzést: „Régebben mindennap egy órát futottam. Ez túl sok volt a szervezetemnek, és összeomlottam. Szóval most már inkább nem hajtom túl magam.”

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X