Főoldal > MOZGÁS > Teyana Taylor a Reebok új reklámarca       

Teyana Taylor a Reebok új reklámarca       

mozgásReebokruhasportTeyana Taylor
0

Írta:

Új taggal bővült a Reebok család. A márka hivatalos nagykövete az elismert R&B előadó, táncművész és színésznő: Teyana Taylor. Teyana olyan emberekhez csatlakozik a márka arcaként, mint Future, Gigi Hadid és Kendrick Lamar.

Teyana karrierjét 2008-as debütáló dala a Google Me indította be. A független előadóként töltött évek után 2010-ben csatlakozott Kanye West új albumának munkálataihoz, melynek eredményeként hallhattuk az énekesnőt a Kanye Dark Fantasy és a Hell of a Life című dalokban. A közös munka később sem maradt el, hiszen Taylor csatlakozott a Kanye nevével fémjelzett GOOD Music csapathoz. Az elmúlt években számos zenei projekten dolgoztak együtt, legutóbb azonban tánctudását mutatta meg Kanye Fade című videóklippjében.

Taylor fogja vezetni a Reebok Classic és Freestyle Hi nagy visszatérésének kampányát. A cipőt 1982-ben mutatták be először, mint az első kifejezetten nők számára tervezett fitnesz lábbelit. A Freestyle Hi különleges kialakítása úttörőnek számított megjelenésekor, és pontosan azt a merészséget és vakmerőséget képviselte, ami Teyana előadóművészetét is jellemzi.

„A Reebok egy olyan márka, ami már egészen kicsi korom óta közel áll a szívemhez. Mindig úgy képzeltem, hogy Freestyle cipőket fogok viselni, amikor felnővök, ezért is különleges számomra ez az együttműködés. A Reebok 5411-nek köszönhetően nyert létjogosultságot a kreatív nő is divat és feminin edzőcipő fogalma. Büszke vagyok arra, hogy a Freestyle kampány arca lehetek, hiszen mindig is azonosulni tudtam azzal, amit ez a cipő képviselt” – nyilatkozta az énekesnő.

Teyana már a kezdeti fázisokban is támogatni fogja a Freestyle Hi visszatérését. Az eredeti három színkombináció – Triple Red, Triple White és Triple Black – már megtalálható a www.reebook.com weboldalon és a viszonteladók kínálatai között, de további árnyalatok is érkeznek majd a 2017-es év folyamán.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X