Főoldal > MOZGÁS > Sport nyaralás alatt? Igen!

Sport nyaralás alatt? Igen!

nyárnyaralásnyári sportolásvakáció
0

Írta:

A nyaralásnak közel sem egyenlőnek lenni azzal, hogy egy hétig csak fekszel a parton, és meg sem mozdulsz. Számtalan módja van annak, hogy ilyenkor is átmozgasd a tested, úgy, ráadásul közben feledhetetlen élményekkel leszel gazdagabb.

Fedezd fel a környéket

Ha néhány nap után meguntad a napon való sütkérezést, irány felfedezni a környékbeli látnivalókat. Pattanj bringára, mássz hegyet, sétálj nagyokat, így nem csak a nevezetességeket, látnivalókat ismered meg közelebbről, de az izmaidat is megmozgathatod, sőt, még az előző esti vacsit is könnyedén ledolgozhatod.

33161014 - young female runner is tying her running shoes on tiled pavement in old city center

Próbálj ki újdonságokat

Régi vágyad a búvárkodás, szívesen megtanulnál szörfözni, mindig is vonzott a vadvízi evezés? Mi tart vissza? A nyaralás tökéletes alkalom arra, hogy olyasmit is kipróbálj, amihez eddig nem volt merszed vagy lehetőséged. A fittséged megőrzése mellett garantáltan feltöltődsz, hiszen olyan csodálatos világokba kalauzolnak ezek az extrém sportok, amelyeket életed végégi magaddal vihetsz.

Ússz

Bár az úszás tűnik a legkézenfekvőbb nyári sportnak, sokan mégsem élnek a lehetőséggel, hogy legalább a nyaralás alatt áldozzanak ennek oltárán. Míg a hétköznapokban elég körülményesek a munka melletti úszóedzések, addig utazás során a legideálisabb. Ha csak néhány hosszt úszol reggeli előtt, már sokat teszel az egészségedért és alakod megőrzéséért.

Válaszd az aktív nyaralást

Jó-jó, legtöbben azért utaznak el nyáron, hogy végre annyit pihenjenek, amennyit csak bírnak. Mégis érdemes mérlegelni azt, hogy az aktív pihenés legalább annyira feltölti az embert, mint a passzív nyaralás, sőt. Rengeteg szervezett utat hirdetnek, ahol hegy- és sziklamászás, evezős túrák, via ferrata-k közül választhatsz, de ha képzett, extrém sportokban jártas barátaid vannak, hozzájuk is bátran csatlakozhatsz egy-egy mozgalmas és extrém utazás kedvéért.


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
13 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X