Főoldal > MOZGÁS > Maratoni innovációk őszre

Maratoni innovációk őszre

edzésfutásfutócipőmaratonnikesport
0

Írta:

Két új futócipővel is jelentkezik a Nike az évszak első felében

Bár sokan hajlamosak nyáron elhanyagolni az edzést, a Nike innovációs csapata ebben a melegben sem pihent. Inkább maximumra kapcsolta a munkát, hogy az őszi versenyekre két csúcscipővel is meglepje a futás rajongóit. A sportszergyártó egy első maratonosoknak ajánlott, igazán strapabíró futócipőt és az eddigi leggyorsabb versenycipőjét is még ősz elején piacra dobja.

A Nike két korábbi közkedvelt futócipőjét fejlesztette tovább a fokozott kényelem és jobb eredmény érdekében – A Nike Zoom Fly és a Nike Zoom Vaporfly 4% is Flyknit technológiával készült felsőrészt kapott, amely fokozott szellőzést, erősebb tartást biztosít kevesebb súly mellett.

A vadonatúj Nike Zoom Fly Flyknit az új felsőrész mellett még puhább és alkalmazkodóbb talpat kapott, hogy hosszú távokra is a lehető legkényelmesebb legyen. Tökéletes választás lehet azoknak, akik az első maratonjukra készülve keresik az ideális cipőt. A Nike Zoom Fly Flyknit szeptember 13-tól kapható a nike.com-on.

A szintén Flyknit felsőrésszel ellátott Nike Zoom Vaporfly 4% Flyknit olyan sikeres futók kedvencének az újragondolt változata, mint az idei londoni maratont megnyerő Eliud Kipchoge, a tavalyi New York-i maraton győztesei, Shalane Flanagen és Geoffrey Kamworor, vagy éppen Galen Rupp, aki 15 év után első amerikaiként nyerte meg a 2017-es chicagói maratont Nike Zoom Vaporfly 4% cipőjében. Rengeteg tesztelés után számítógépes algoritmusok segítségével a Nike csapata most az eddiginél is gyorsabb futócipőt hozott létre. Az október 1-től kapható Nike Zoom Vaporfly 4% Flyknit a Nike valaha készült legkönnyebb, legstrapabíróbb és legkényelmesebb, maratoni távra készített futócipője.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X