Főoldal > MOZGÁS > Tökéletes alak 3 perces gyakorlatokkal – a WellnessCafe ajánlja

Tökéletes alak 3 perces gyakorlatokkal – a WellnessCafe ajánlja

alakformálásfogyókúrakalóriatornazsírégetés
0

Írta:

3 perces torna a szexi karokért Az ujjatlan felsők ideje leáldozóban, így a külvilág előtt rejtve maradhatnak a kissé lógó felkarok, petyhüdt izmú vállak. Hogy örömmel nézhesd izmos karod a tükörben, edzz erre a testtájra is rendszeresen!Ha szexi karokat szeretnél, katt ide! 3 perces torna a formás mellekért Bár lassan bebugyolálod magad egy vastag pulóverbe, […]

3 perces torna a szexi karokért
Az ujjatlan felsők ideje leáldozóban, így a külvilág előtt rejtve maradhatnak a kissé lógó felkarok, petyhüdt izmú vállak. Hogy örömmel nézhesd izmos karod a tükörben, edzz erre a testtájra is rendszeresen!
Ha szexi karokat szeretnél, katt ide!

3 perces torna a formás mellekért
Bár lassan bebugyolálod magad egy vastag pulóverbe, a mellek “karbantartását” ősszel se hanyagold el! Egyszerű és bárhol elvégezhető gyakorlatunk elvégzéséhez mindössze 3 percre lesz szükség!
Tornáztasd a melled – katt ide!

0014200_1.jpg ()

3 perces torna a feszes hasért
Bár az őszi ruhákban a has tájékán felhalmozott felesleg kevésbé látszik, ne hanyagold el ezt a testrészt sem!
Tornázz most – katt ide!

3 perces torna a feszes combokért
Mindössze 3 percet rabol el napodból a most bemutatott gyakorlat. Amilyen egyszerű, annál hatékonyabban formálja popsid és combodat is!
Kezdj hozzá most – katt ide!

3 perces gyakorlat a formás vádliért
A szoknyák és szexi harisnyák időszakában érdemes jobban odafigyelned a vádlidra! Egyszerű, bárhol elvégezhető gyakorlatunkkal feszes, izmos vádlit varázsolhatsz magadnak – végezd a gyakorlatot naponta, és meglátod, a hatás nem marad el!
Tornáztasd a vádlid – katt ide!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X