Főoldal > MOZGÁS > Miért koplalnál? A formás testet egyszerűbben is elérheted!

Miért koplalnál? A formás testet egyszerűbben is elérheted!

edzésfitnesznarancsbőrsportzsírpárna
0

Írta: and

Felejtsd el a villámdiétákat! Ha állandó időhiányban szenvedsz, vagy nincs kedved számolgatni a kalóriákat, az XBody edzésprogramot neked találták ki. Az elektromos stimuláción alapuló vadonatúj módszerrel már 20 perc alatt kiválthatod a több órányi kemény edzést, anélkül, hogy ízületeid megterhelés alá kerülnének. Az XBody gép olyan speciális elektródákkal rendelkezik, amelyek közvetlenül az izmaidra, a felszíni […]

Felejtsd el a villámdiétákat!

Ha állandó időhiányban szenvedsz, vagy nincs kedved számolgatni a kalóriákat, az XBody edzésprogramot neked találták ki. Az elektromos stimuláción alapuló vadonatúj módszerrel már 20 perc alatt kiválthatod a több órányi kemény edzést, anélkül, hogy ízületeid megterhelés alá kerülnének. Az XBody gép olyan speciális elektródákkal rendelkezik, amelyek közvetlenül az izmaidra, a felszíni izomzatra és a mélyizomzatra hatnak, az izomstimulálás a legkényesebb testrészeidet célozza meg, így sokkal hatékonyabbá válik az alakformálás.

Az EMS technológia nem csupán az izmaidat serkenti munkára, ám javítja a szövetek vérellátását, ennek hatására a narancsbőrrel is hatékonyan veszi fel a küzdelmet. Mivel a program célzottan építi az izmaidat, a gyengébb területeket is könnyedén erősítheted vele, és attól sem kell tartanod, hogy a másnap elviselhetetlen izomlázad lesz. Az XBody edzőeszközei azonnali eredményt produkálnak, valamint a kalória-felhasználását és a zsírégetést is meggyorsítják – mindezt látványosan és fájdalommentesen.

Bővebb infók: http://www.gyorsalakformalas.hu/

xbodyjo.jpg ()Válts sebességet!

Extrém rövid ideig tartó edzés, hatékony izomépítés és jobb közérzet? A Speedfitnessben már heti 2×20 perc edzésidő elegendő ahhoz, hogy néhány hét alatt gyönyörű tartással és formás izmokkal büszkélkedhess. Az elektrostimuláció módszerére épülő technológia kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmaidat, ezért nem csupán biztonságos, ám rendkívül hatékony alakformálás is, hisz a testizomzat 90 százaléka mozgásba lendül.

Az elektromos impulzus egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, és a szisztéma alkalmas arra, hogy akár fekvő, akár passzív pozícióban megdolgoztassa minden izmodat. A hatást kiegészítő gyakorlatokkal, kardiogépekkel tovább fokozhatod, és céljaidat minimális ráfordítással néhány héten belül elérheted. A Speedfitness nem csupán az alakformálásban sikeres, ám deréktáji fájdalmak kezelésére, szülés utáni rehabilitációra is kiváló, valamint hozzájárul a boldogsághormon-szint növekedéséhez, így a multiedzések végén sokkal egészségesebb és energikusabb leszel.

Bővebb infók: http://speedfitness.hu/

„Rezegj” az egészségért!

Az unalmas órák és a tömegedzések helyett külsődet intim hangulatban, személyi edzővel is karbantarthatod, és heti 3-szor 20-30 perc ugyanazt az eredményt nyújtja, mintha órákat szenvednél egy hagyományos edzőteremben. A vibrotréningen a rezgőpad 3 irányban rezeg, ami szervezeted összes izomrostját megmozgatja, sőt, azokat is, amelyeket más módon nem tudnál edzeni.

vibro.jpg ()A módszer kíméletesebb más mozgásformákkal szemben, mivel nem roncsolja az ízületeket és a porcokat sem, sőt, erősíti a csontok szerkezetét. Érdemes kipróbálnod a vibrációs edzést, amivel egyrészt gyorsabban fogyhatsz, másrészt erősítheted az immunrendszeredet, és a tisztítókúrákat is helyettesítheted, hisz kimozgatja a méreganyagokat a szervezetedből. A vibrotréningtől összességében javulhat a fizikai-lelki állapotod, és az órák végén sokkal energikusabb leszel.

Bővebb infók: http://www.vibrocity.hu/

Mondj búcsút a zsírpárnáknak!

Eleged van a kellemetlen narancsbőrből, és szeretnéd megfelelő formába hozni a testedet, mindezt gyorsan és kíméletesen? A PRUS ultrahangos alakformáló a vákuumterápia, a reflexológia és az ultrahangos terápia innovatív kombinációja. Segítségével hatékonyan küzdhetsz a cellulitisz, illetve a lokális zsírfelesleg ellen. Az eljárás lényege, hogy az ultrahang tappancsok által kibocsátott hullámok felmelegítik a szöveteket és olyan hatást eredményeznek, amelyek mobilizálják a zsírszöveteket.

Az ultrahang akár több centi mélyen is képes behatolni a bőrödbe, így kiválóan stimulálja a vérkeringésedet, és a salakanyagok távozása a keringés felgyorsulása miatt sokkal intenzívebb lesz. A vákuumterápia a nyirokkeringésedre is pozitív hatással bír, és remekül feszesíti a bőrödet, ám ne feledd, hogy a tartós siker érdekében a diéta és az aktív testmozgás elengedhetetlen.

Bővebb infó: http://www.aesthetica.hu/alakformalas

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X