Főoldal > MOZGÁS > Ez nekünk pálya! Az ország legjobb koripályái

Ez nekünk pálya! Az ország legjobb koripályái

fitneszkorcsolya
0

Írta:

A legromantikusabb Már nagyon vártuk, hogy a hosszas felújítási munkálatok befejeződjenek, és id&

A legromantikusabb

Már nagyon vártuk, hogy a hosszas felújítási munkálatok befejeződjenek, és idén végre újra korizhassunk a budapesti Városligeti Műjégpályán! A Városligeti-tó nyáron is az egyik kedvenc találkahelyünk, télen pedig egyszerűen kötelező – hatalmas területen körözhetsz, ha pedig elfáradtál, forralt borral a kezedben gyönyörködhetsz a kivilágított Vajdahunyad várban. Az sem baj, ha bámészkodás közben véletlenül lepottyansz a koridról, meglátod, máris ott terem majd egy lovag, aki felsegít!

Mennyibe kerül? A belépő nem olcsó, 1200 forintba kerül, ezzel viszont négy órát ott tölthetsz, ha bírod a tempót!

Infó: www.mujegpalya.hu

A leghangulatosabb

A pesti Nyugati pályaudvar mellett egy igazi gyöngyszem lapul! Az Eiffel téri pálya ugyan nem túl nagy, viszont bármikor beugorhatsz kicsit kikapcsolódni, amikor eleged van a hajtásból. Még a korid sem kell hozzá, hiszen azt bérelhetsz a pálya mellett. Nagyon hangulatos, mert végig vidám zene szól, és ha végképp kitikkadtál, lecsüccsenhetsz egy teára. Ebben a különleges, modern környezetben garantáltan kitisztul az agyad, és újult erővel szállhatsz vissza a négyes-hatosra!

Mennyibe kerül? Mindössze 500 forintot kell fizetned a napi belépőért.

Infó: www.eiffeljegpalya.hu

kori2.jpg ()A legbulisabb

Parti és testmozgás egyszerre?! Pécsen aztán tényleg mindent bevetnek a hideg ellen: zene, fények és puncs is van. Ha erre jársz, mindenképp ugorj be egy koris partira! Ha igazán pörgős zenékre vágysz, válaszd a villogó jégdiszkót, ha pedig időuzatásra, akkor a retro bulikat, amelyekben a nyolcvanas-kilencvenes évek toplistás kedvenceire róhatod a köröket. Szerencsés esetben kifoghatsz egy-két meglepetést is, néha ajándék punccsal és teával kedveskednek a belépőd mellé.

Mennyibe kerül? 900 forintért léphetsz be a buliparadicsomba.

Infó: www.psnzrt.hu

A legváltozatosabb

Nem tudsz korcsolyázni, pedig szívesen a barátnőiddel tartanál? Mostantól vége a kifogásoknak, hiszen rengeteg olyan hely van, ahol felnőtt fejjel is belevághatsz a tanulásba! A Debrecen Jégcsarnokban például többféle kurzus közül is válogathatsz, és profi edzők segítenek neked. Ha a korcsolya végképp nem a te világod, akkor próbáld ki a curlinget! Ez az a fura sport, ahol kőtömböket csúsztatnak a jégen, és egy seprűszerű eszközzel söprik előtte a jeget. Kukkants be egy nyílt edzésre!

Mennyibe kerül? A jegy 1050 forintba kerül, ha pedig órákat vennél, csekkold a The Skate Company honlapját!

Infó: www.debrecenijegcsarnok.hu

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X