Főoldal > MOZGÁS > Csúcsformában a cukorbeteg színésznő

Csúcsformában a cukorbeteg színésznő

diétaéletmódéletmódváltásHalle Berrysport
0

Írta:

Mi az 52 éves, csúcsformában lévő Halle Berry nagy életmód-titka? Eláruljuk!

Halle Berry Instagram-oldala magával ragadó. Minden fotójából árad a sport iránti szeretet, a tudatosság, az egészséges életmód melletti elkötelezettség. Fotói nincsenek túltolva, természetesség jegyében mutatja meg, hogy tartja magát formában 52 évesen. Egy biztos: ihletet és kedvet a fotói alapján könnyen kaphatunk ahhoz, hogy végre felálljunk a kanapénkról!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yay, it’s #FitnessFriday! I have a good one for you this week. I was a gymnast as a kid and I find that continuing to do #ParallelBars exercises helps me with my balance and activates multiple muscles that I don’t often use in my regular workout. It’s always good to keep surprising your body with new ways to strengthen it. @peterleethomas & I demonstrate #ParallelBars exercises with a little twist – gym membership NOT necessary. Instead of standard bars, we’ll be using two household stools that gave us the same intense workout. These may look simple, but they are NOT, trust and know! So let’s challenge that inner warrior and BRING it. Head to today’s stories for 5 intro parallel bench exercises and let me know what you think.

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2019, időpont: 9:35 (PDT időzóna szerint)

Halle Berry természetesen nem csak motiváló fotókat tesz közzé, hosszú posztszövegeket is ír, amelyekben átadja a gondolatait, mesél, biztat, beavat.

  • Berry azt állítja, a meditáció segít neki abban, hogy közelebb kerüljön a gyermeki énjéhez. A meditáció hatására sokkal kreatívabbnak érzi magát, frissebb, tisztább az agya, nyitottabb a világra, és képes újra megélni a tiszta, őszinte kíváncsiságot.
  • A cukorbeteg színésznőnek nem volt más választása, mindig is nagyon komolyan vette az étkezést. Évek óta követi a ketogén diétát, amely számára már nem is diéta, hanem életmód. Annyira hisz benne, hogy ennek tulajdonítja azt, hogy 52 évesen is csúcsformában van.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X