Főoldal > lske001-173-11Thomas Sabo nyaklánc 13 400,-

lske001-173-11Thomas Sabo nyaklánc 13 400,-

0

Írta:


További cikkeink a témában

cukorcukorbevitel

6 rejtett cukorbomba a konyhádban

Írta:
0

A tudatosan táplálkozók többsége igyekszik minimalizálni a cukorbevitelt. A friss kutatások egyenesen azt állítják, hogy a cukor az egyik legkeményebb drogok egyike, 8-szor akkora függőséget képes okozni, mint a kokain. Mégis rengeteg élelmiszer tartalmazza úgy, hogy nem is sejtjük azt.

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

diétafogyás

Igazi szuperétel a kefir

Írta:
0

A kefir egy élő kultúrákban gazdag ital, fogyasztásának hazánkban nagy hagyománya van. A benne lévő egészséges baktériumok, probiotikumok az egész szervezetre jó hatással vannak, segítik az emésztést, gátolják a káros baktériumok növekedését, sőt, a kefirfogyasztás még K- és B12-vitaminnal is gazdagítja a szervezetet.

diétaétrend

3 alattomos veszély a fogyókúrádban

Írta:
0

A legtöbb diétás étrend kizárólag a minél gyorsabb fogyást tartja szem előtt, az egészséggel mit sem törődve. Pedig szervezetünk tökéletes működéséhez nélkülözhetetlenek bizonyos tápanyagok, amiket kizárólag a táplálkozással vihetsz be.

életmódétrend

Gyönyörű haj és körmök: ezeket edd

Írta:
0

Irigykedve nézed a reklámokban és a magazinok címlapjain szereplő nők fényes, dús haját? Te is szeretnél gyönyörű hajkoronát és erős körmöket? Akkor olvass tovább: ma olyan növényeket mutat be neked, amelyek nemcsak az egészségednek, de a külsődnek is jót tesznek!

D-vitaminvitamin

5 legszuperebb D-vitamin forrás

Írta:
0

Jót tesz a szívnek, erősíti a csontokat, szebbé teszi a bőrt és még a daganatos betegségek kockázatát is csökkenti. De vajon melyek azok a természetes források, amelyekből a leghatékonyabban tudunk hozzájutni?

edzésnassolás

Vigyázz az esti nassolással!

Írta:
0

Ha a fesztiválszezont a legjobb formádban akarod köszönteni, ideje turbó fokozatra kapcsolni! Szeles Enikő, a tavalyi Év edzője verseny győztese most megmutatja két kedvenc gyakorlatát, amivel közelebb kerülhetsz az álomalakodhoz.

citromcitromos víz

Citrom, a szépség és egészség záloga

Írta:
0

A citromot szeretjük, és ismerjük is – gondolhatnánk, azonban számos jótékony hatása még a szépség- és egészségmániások számára is ismeretlen. Pedig kívül-belül valódi csodaszer, ráadásul könnyen hozzáférhető és rendkívül sokoldalúan felhasználható gyümölcsről van szó.

futástanács

10 dolog, amit futóként soha ne csinálj

Írta:
0

Akár kezdő, akár profi futó vagy, ugyanolyan fontos tudni, hogy mit érdemes elkerülni az edzések, versenyek vagy éppen az étkezések során. A következő 10 tanács betartásával okosabban sportolhatsz és kisebb lehet az esélye bármiféle visszaesésnek.

fehérjefutás

Ezeket ne edd futás előtt!

Írta:
0

Lehet, hogy általában éhgyomorra vágsz neki a reggeli kötelező köröknek, mégis jobb, ha egy kis harapnivalóval indulsz neki a kitűzött távnak, kiváltképp, ha hosszabb távolságról vagy éppen egy versenyről van szó – ilyen esetekben a megfelelő „üzemanyag” létfontosságú kérdés.

fogyókúranasi

8 isteni alakbarát nasi

Írta:
0

Nem ritka, hogy estére éhezünk meg igazán – főleg, amikor jobban szeretnénk figyelni az alakunkra. Nincs ezzel probléma, de nem mindegy, milyen nassolnivalót választunk. Íme néhány kalória- és alakbarát snack, melyekről fogyókúra alatt sem kell lemondani.

diétaétcsoki

Meglepő szuperételek, amiktől beindul a fogyásod

Írta:
0

Ha eddig azt hitted, hogy csak a szokásos diétás kajákkal – tojás, görög joghurt, kefir, csirkemell és társai – tudod elérni az álomalakod, nagyon tévedsz! Most olyan ételeket mutatunk nektek, amik nem csak szuper finomak, de a mérleg mutatóját is lejjebb tolják!

fogyásfogyókúra

8 mód, hogy edzés nélkül is fogyj!

Írta:
0

Nem múlt el nyom nélkül a sok nyári fagyizás és koktélozás? Már nagyon szeretnéd leadni azt a néhány plusz kilót? Ha csak napi 100 kalóriával fogyasztasz kevesebbet, akkor is le tudsz adni pár kilót, ha soha nem teszed be a lábad az edzőterembe. Igaz, így lassabban fog menni, de működik!

diétafogyókúra

3 durva tévhit a kalóriaszámolásról

Írta:
0

Legtöbbünk számára a fogyókúra egyenlő a kalóriaszámolgatással, a sikeres fogyókúra kulcsának pedig a kalóriák jelentős csökkentését tartjuk. A valóság azonban nem ennyire egyszerű. Most megtudhatod, melyik a három leggyakoribb tévhit a kalóriákkal kapcsolatban.  

fittfogadom

4 jó tanács a téli fittségért

Írta:
0

A hideg idő beköszöntével érdemes fokozott figyelmet fordítanod az egészségedre és a fittségedre, hiszen a téli hónapokban könnyebben veszítünk az energiánkból. Lássuk, mit tehetsz azért, hogy ilyenkor is a toppon maradj!

céklatáplálkozás

A cékla jótékony hatásai

Írta:
0

Ez a lila színű zöldség nemcsak finom és ízletes, de jótékony hatású vitaminokkal és ásványi anyagokkal is tele van. Most eláruljuk neked, miért is érdemes rendszeres céklát enned – már kezdd el ma este!

immunrendszerprobiotikum

4 természetes immunerősítő télre

Írta:
0

Mi a legjobb módja, hogy csírájában elfojtsd a kitörni készülő megfázást vagy influenzát?  Már nemcsak a természetgyógyászok, hanem a háziorvosok is a természetes gyógymódokra esküsznek. Válaszd az alábbi négy orvosságot, ha érzed, hogy kezd ledönteni a lábadról a betegség!

cukorcukoréhség

Így csillapítsd a cukoréhséget

Írta:
0

A cukor- illetve szénhidrátéhség különösen a téli időszakban nagy kihívás, mivel az ünnepi sütik után még inkább kívánjuk az édességet. Szerencsére több bevált módszer is létezik, hogy csillapítsuk a cukros finomságok utáni vágyunkat, hogy mire kitavaszodik, ne guruljunk a pluszkilóktól.

diétaéhség

6 zsírégető szuperétel 

Írta:
0

Állandóan éhes vagy? Ne az édességek után nyúlj! A következő ételek nemcsak finomak, hanem sokáig el is telítenek: garantáljuk, hogy rendszeres fogyasztásukkal leadod azt a pár plusz kilót!

bulgurdiéta

Ezért egyél bulgurt!

Írta:
0

A burgonya és a rizs alternatívájaként érdemes megismerkedni a bulgur nevű szuperkörettel. A tápanyagban gazdag tört búzából nem csak izgalmas, de egészséges ételeket lehet készíteni, hiszen ki ne vágyna arra, hogy finomat egyen, hízás nélkül?

árpaétkezés

6 étel, ami jelentősen csökkenti az étvágyat

Írta:
0

Árpa vagy rozs? Lazac vagy tőkehal? Ha jól akarsz lakni, ugyanakkor a fogyás a célod, csak egy jól összeállított étrend vezethet sikerhez. Nem titok, hogy bizonyos ételekből több energiát nyerhetünk, és tovább teltségérzetünk lesz, elkerülve a hízás fő ellenségét: a farkasétvágyat.

diétaedzés

Melyik edzés előtt mit érdemes enni?

Írta:
0

Rengeteg tippet hallhatsz avval kapcsolatban, mit javasolt fogyasztani edzés után, azonban az edzés előtti táplálkozásról már jóval kevesebb szó esik. Jogosan felmerül a kérdés, mit ajánlott enni futás, erősítő edzés vagy éppen jóga előtt.

cukordiéta

Számolj le a hizlaló ételekkel

Írta:
0

A fogyás lehetetlen, ha nem figyelsz oda a táplálkozásra. Ha kalóriadús ételeket fogyasztasz, hiába mozogsz rendszeresen, nem fogod elérni a kívánt célt. Ha néhány szabályt betartasz, könnyedén leszámolhatsz a hizlaló  és egészségtelen élelmiszerekkel.

diétaétel

6 étel, amit teljesen rosszul fogyasztasz

Írta:
0

Gondoltad volna, hogy az egészséges étrendben nem csak az számít, hogy mit eszel, hanem az is, hogyan? A következő ételeket teljesen máshogy kell fogyasztanod ahhoz, hogy a lehető legtöbb tápanyagot bevidd a szervezetedbe.

egészségfolyadék

5 mítosz a dobozos gyümölcslevekről

Írta:
0

A nyári melegben fontos a megfelelő folyadék-utánpótlás: a dietetikusok ajánlása szerint ez lehet víz vagy tápanyagban gazdag és egészséges gyümölcslé. Vajon igaz az, hogy a hosszabb szavatossági idővel rendelkező dobozos gyümölcslevek legalább olyan egészségesek, mint amit otthon készítünk?

diétafogyás

Műanyag ételek: ezeket soha ne edd!

Írta:
0

A kész, félkész, porból készült ételekről már tudjuk, mennyire egészségtelenek, hiszen természetes összetevőket alig tartalmaznak. De van néhány olyan élelmiszer, amelyekről nem is gondolnánk, hogy valójában műanyagok, és semmi közük ahhoz, amit mi valójában fogyasztani szeretnénk.

agyműködésedzés

Hormon, ami segíti az edzést: az irisin

Írta:
0

Ha hiányzik még egy kis motiváció, hogy miért kezdj el rendszeresen mozogni, nyugodtan vedd fel a listára az irisin hormont. Az elmúlt 3 év kutatásai felfedezték ugyanis ezt a hormont, amely aerob zónában végzett mozgás során kezd el megjelenni, és szerepet játszik az egészséges testsúly megőrzésében, javítja az agyi aktivitást és lassítja az öregedés folyamatát.

anyagcserediéta

7 meglepő dolog, ami lassítja az anyagcseréd

Írta:
0

Igen, igen, már hallottál mindent, az anyagcsere felgyorsításához nincs is másra szükséged, mint izmot építeni, vizet inni, keveset ülni, nem igaz? De valójában azonban egy csomó más mindent is figyelembe kell venni ahhoz, hogy felgyorsítsd az anyagcseréd. Lehet, hogy az anyagcseréd egy apróság miatt nem gyorsul fel kellőképpen. Nézd meg, mit csinálhatsz rosszul.

edzéshasizom

Az 5 legjobb kardió-planking variáció a kockahasért

Írta:
0

Ha szeretnéd tónusosabbá tenni a kar- és a hasizmodat, akkor a planking az egyik leghatékonyabb gyakorlat számodra. De ha nem csak az erősítés a fontos, hanem a fogyás is, kardiózással is érdemes plusz kalóriákat égetned. Próbáld ki a következő mozdulatsorokat, amelyek a két edzésformát ötvözik, így maximalizálhatod a zsírégető hatást!

edzésplank

Így lesz tökéletes a planked

Írta:
0

A plank egy csodálatos gyakorlat, hiszen gyorsan végezhető, megdolgoztatja a hasizmot, és rövid idő alatt változatos eredménnyel jár – mondjuk ki, az egész testre pozitívan hat! De csak abban az esetben, ha helyesen végzed. Hogy te is tökéletesen plankelhess, fogadd meg alábbi tippjeinket!

edzésegészség

Ez történik a testedben, amikor edzel

Írta:
0

Az edzés csodatévő hatásairól nyilván te is elég sok mindent tudsz, ám legtöbben csak a végeredményt értékeljük pozitívan. Pedig mozgás közben is számos fantasztikus dolog történik a testedben, ami egészségedhez, jó közérzetedhez és fittségedhez is hozzájárul.

étkezésfiatalság

Ezek a legjobb fiatalító ételek

Írta:
0

Lássuk be, fiatalabb már senki nem lesz, itt az ideje elfogadni a tényt, de nem szó nélkül. A drága bolti kencék helyett az elfogyasztott étellel is tehetsz azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Nem számít, mennyi idős vagy, ha beépíted az alábbi ételeket az étrendedbe, könnyedén csökkentheted a ráncok előfordulását.

egészségszív

Hatalmas munkát végez a szív

Írta:
0

A szívizom elégtelen vérellátásával kapcsolatos kórállapot, az úgynevezett iszkémiás szívbetegség vezeti a hazai halálokok listáját, holott dr. Müller Gábor, a KardioKözpont kardiológusa szerint sokat lehet a megelőzésért és a kezelésért is.

egészségnapégés

Mik a napszúrás tünetei?

Írta:
0

Nyáron sajnos jelentősen nő bizonyos, gyermekeket érintő balesetek száma. „Fontos azonban tudni, hogy számos olyan eset is van, amely nem a gyerek, hanem a szülő figyelmetlenségéből adódik, és amely – kellő odafigyeléssel – kivédhető, megelőzhető lenne.

BiotechUSAedzés

Diaz: „Sokáig titokban zenéltem”

Írta:
0

Amikor a tehetség és a tenni akarás találkozik, biztosak lehetünk abban, hogy a siker nem marad el. Tökéletes példa erre Csöndör László Diaz, aki legutóbb egy motivációs előadáson bizonyította be, hogy a színpadon is ember maradhat az, akinek a helyén van az esze és a szíve. Diaz a BioTechUSA márkanagyköveteként mesélt a cég által szervezett eseményen arról, hogyan lett elismert zenész, és azt is megtudhatták a közönség soraiban ülők, hogy mit jelent számára a sport.

diétaétrend

Mindent a ketogén diétáról

Írta:
0

A ketogén diétát eredetileg az epilepsziában szenvedő gyermekek terápiája során alkalmazták. A kutatások daganatos megbetegedések gyógyítására is kiterjednek, sőt, rövidtávú alkalmazásával a 2-es típusú diabétesz kezelésében is hatékonynak bizonyulhat, de terápiás alkalmazása nem elfogadható szakmai körökben.

diétaétrend

Tiltólistás zöldségek és gyümölcsök

Írta:
0

Bár a zöldségeknél és gyümölcsöknél nincsenek egészségesebb élelmiszerek, ha szigorú fogyókúrára adjuk a fejünket, érdemes néhányat közülük kerülni – legalábbis diétánk végéig. Huzamosabb ideig azonban egyikről se mondjunk le, hiszen nincs az a fogyókúra, ami miatt érdemes lenne változatos étrendünket egyoldalú, unalmas és gyakran nem is túl egészséges étkezési szokásokká alakítani.

étrend-kiegészítőétrendkiegészítő

Étrend-kiegészítők sport mellé – így válassz

Írta:
0

Aki nem sportol rendszeresen, illetve versenyszerűen, általában egészségmegőrzés, testformálás, fogyás céljából használ étrend-kiegészítőket. Aki komolyan gondolja az aktív életformát, leginkább sportági vagy egyéni céljainkat megfelelően (pl. izomtömeg-növelés, teljesítményfokozás) alkalmaz kiegészítőket. Ettől függetlenül fontos megjegyezned, hogy a legtöbb készítmény (pl. ízületvédő, antioxidáns-komplexek) nemcsak a teljesítményre van hatással, hanem egészségmegőrzés szempontjából is fontos lehet.

diétaéletmód

Stresszevés? Így érdemes kezelni

Írta:
0

Sokan azonnal ennivaló után nyúlnak, ha szomorúak, ha haragosak, vagy ha nem tudják kezelni a stresszt. Dr. Révay Edit, az Életmód Orvosi Központ életvezetési tanácsadója szerint van kiút a stresszevésből, de ehhez nem az evési szokásokon, hanem a stresszkezelés mikéntjén kell változtatni.

alvásalvásprobléma

Melyik ásványi anyag segíthet alvászavarok esetén?

Írta:
0

Ha már okozott valaha hosszabb ideig fennálló gondot számodra az elalvás, vagy az állandó éjszakai felébredés, biztos, hogy fejvesztve kerested rá a megoldást. Az altatók és a nyugtatók drasztikus bevetése helyett szerencsére számos természetes gyógymód áll rendelkezésre, a különböző gyógynövényektől, mint a komló, a citromfű, a levendula, a kamilla, vagy épp a golgotavirág, egészen a melatoninig.

anyagcsereegészség

Ezek a tápanyagok felpörgetik az anyagcserét

Írta:
0

Egy átlagos nő felnőttként évente körülbelül 0,7 kg-ot szed magára, ez az 50-es éveire akár 18 kilogrammnyi túlsúlyt is jelenthet. A kor előrehaladtával ráadásul lassul az anyagcsere, és a hormováltozások, az izomveszteség és a stressz is beavatkozik a szervezet egyensúlyába. Ezért is érdemes odafigyelni arra, hogy a táplálkozásunkkal ellensúlyozzuk a káros folyamatokat.

egészségkoleszterin

Most kiderül, miért olyan káros a transzzsír!

Írta:
0

Jelentős egészségügyi kockázatuk miatt globálisan betiltja az ételekben található mesterséges transz-zsírsavakat a WHO 2023-ig. Természetesen, mindez nem előzmény nélküli, a ’90-es években figyeltek fel rá, hogy a transzzsírok szervezetünk számára káros, ugyanakkor teljesen értéktelen anyagok.

diétaegészség

7 dolog, amelyről nem gondolnád, hogy tartalmazhat glutént

Írta:
0

Lisztérzékenyként élni nem egyszerű, hiszen gluténmentes diétát kell tartani az életminőségünk javítása érdekében. Általános szabály, hogy minden élelmiszer címkéjét végig kell olvasni, de bizony vannak kevésbé nyilvánvaló gluténforrások is, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk. Sok nem étel jellegű termék is súlyosbíthatja a cöliákia tüneteit, amely emésztési problémákhoz vezethet.

alkoholdaganat

Ételek, amikkel megelőzheted a rákot!

Írta:
0

A rák megelőzéséhez nem feltétlenül kell felvásárolnod csodavitaminokat, elég, ha szétnézel a hűtőben és a spájzban, hogy milyen ételeket találsz. Sok közülük nagyban segíthet megelőzni a daganatos betegségek kialakulását, és figyelj azokra is, melyeket érdemesebb mellőznöd.

diétaétel

7 nyomós ok, amiért érdemes étkezési naplót vezetni

Írta:
0

Pár szem keksz a kávéhoz indulás előtt, egy szendvics az irodában reggelire, egy muffin, hogy kibírd ebédig, egy zsírdús ebéd a menzán, egy gyümölcs ebéd után, egy szelet házi süti a kolléganőtől, egy liter gyümölcslé a hidratáció és a vitamintöltés jegyében, majd egy nagy pizza a barátokkal este, néhány pohár borral kísérve.

diétaegészség

9 dolog, amit száműzz az életedből az egészséged érdekében

Írta:
0

A legtöbben úgy kezdenek neki a fogyókúrának és az egészséges életmódnak, hogy bizonyos dolgokat száműznek az életükből. Nemcsak a fehér lisztre, a cukorra és a gyorsételekre kell gondolni, egyes szokások ugyanúgy felelőssé tehetők az elhízásért. Most megtudhatod, miket érdemes kiiktatni az életedből a karcsú alak és az általános egészség szempontjából.

chipsdiéta

10 élelmiszer, amit többé ne egyél!

Írta:
0

Bemész a sarki közértbe, a supermarketbe, és megszámlálhatatlan mennyiségű előkszített, leggyakrabban cukorral és zsírral dúsított, gyakran hormonkezelt ételt találhatsz. Hogy az iskolai menzáról, szendvics- és csokiautomatákról már ne is beszéljünk. Íme a 10 legegészségtelenebb kaja, amit mindenképp kerülj el, ha bevásárolni mész.

diétaéhség

Ez a legjobb fogyókúra!

Írta:
0

Ha tartós sikereket szeretnél elérni, akkor hangzatos diéták helyett vesd bele magad az életmódváltásba. Valódi és tartós sikereket ugyanis csak így érhetsz el – nem véletlenül ez a legjobb fogyókúra!

6 tuti módszer a cukor utáni sóvárgás legyőzésére

Írta:
0

A kedvenc duplacsokis tortád szülinapra, a nagyi isteni diós bejglije karácsonykor, a hűsítő fagylalt nyaralás alatt, mind-mind olyan édes élvezetek, amit egyenesen bűn lenne kihagyni, diéta ide vagy oda. A probléma ott kezdődik, amikor a cukorfogyasztás napjaink szerves részévé válik, és egyszerűen képtelenek vagyunk nemet mondani az elénk kerülő édességekre.

diétafogyás

Fogyasztó szuperfinomság a gesztenye

Írta:
0

A gesztenye rendkívül gazdag E-vitaminban, mely elengedhetetlen részét képezi – vagy kellene, hogy képezze – az étrendednek. Éppen ezért a gesztenye jelentős helyet foglal el az egészséges táplálkozásban, mivel összetétele a zöldségekhez, gyümölcsökhöz áll a legközelebb.

csillagánizsegészség

Gyomorerősítő és gyógyító csillagánizs

Írta:
0

Már a sokadik tél, hogy a fűszerek és gyógynövények között nálunk is feltűnik a látványos és rendkívül hasznos csillagánizs. A kínai gyógynövény jellegzetes ízét és illatát a benne lévő anethol illóolajnak köszönheti, de emellett csersavat, cukrot és fehérjét is tartalmaz. Több mint díszítő elem, igazi segítség a szervezetednek.

éheséhség

Ez történik a testeddel, amikor éhes vagy

Írta:
0

Talán egyre több ember számára teljesen világos, hogy nem attól fog lefogyni, ha éhezteti magát. Sőt, nem is ajánlatos megvárni, amíg ez a mardosó érzés elhatalmasodik rajtad. De hogy mégis mi történik veled, a testeddel, amikor is ráeszmélsz, hogy ma még semmit sem ettél?

diétaéjszaka

Tuti táplálkozási tippek éjszaka dolgozóknak

Írta:
0

Ha éjszaka dolgozol, annak nemcsak a párkapcsolatod, de az edzéseid és a táplálkozási szokásaid is kárát láthatják. Bár vannak, akik könnyen alkalmazkodnak a fordított életvitelhez, az emberi szervezet alapvetően a nappali aktív és az esti pihenő üzemmód váltakozására van beállva. Kétségtelen, hogy az éjszakai munkaidő nem ideális, sokaknak azonban nincs választása, és muszáj hozzá alkalmazkodnia.

egészségfűszer

A torma 5 egészséges hatása

Írta:
0

A torma egy hosszúkás alakú, barna külső borítással rendelkező édes és enyhén csípős gyökér. A mustár családjába tartozik, nagyon erős és jellegzetes ízzel rendelkezik, valaki vagy nagyon szereti, vagy ki nem állhatja. Azért komoly pozitív egészségi hatásai is vannak a tormának, megéri egy újabb próbát tenni vele akkor is, ha nem épp a szíved csücske.

A világ legtáplálóbb ételei

Írta:
0

Az étrendedben eszközölt változtatások segítenek, hogy kontrolláld az egészséged, hiszen tudod, az vagy, amit megeszel. Fontos, hogy mindig megfelelő mennyiségű rostot, vitamint és ásványi anyagot vigyél be a szervezetedbe, de oda kell figyelni a fehérje-szénhidrát-zsír arányokra is. Ezek az ételek mindenben segítenek!

edzésfitnesz

Lusta lányok 10 fitnesztrükkje

Írta:
0

Nehéz az edzés? Nem akar kevesebbet mutatni a mérleg? Ha a motivációd is kezded elveszteni, fogadd meg a tanácsainkat, amikkel még a leglustább napjaidon is szuper edzéseket hajthatsz végre!

diétaegészség

Ha reggeli, akkor tojás!

Írta:
0

A tojás minden étrend elengedhetetlen része. Nem nehéz beszerezni, olcsó, változatosan felhasználható, gazdag aminosavakban, antioxidánsokban, vasban és fehérjében. A tojás nagyon egészséges és finom étel, mely kiváló reggeli.

diétaegészség

5 ok, hogy miért egyél padlizsánt

Írta:
0

Lila színével mindig is felhívta magára a figyelmet a padlizsán, de a látványon túl jótékony hatásai is kiemelik a többi zöldség közül. Bár botanikailag gyümölcs, és nem zöldség, a felhasználása szempontjából sokkal inkább zöldségnek tekintő.

8 szuper ok, miért igyál ananászlét

Írta:
0

Egy pohár friss ananászlé téged is felfrissít, és miközben érzed a szádban az elképesztő trópusi ízvilágot, az ananászlé értékes és szükséges tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal lát el. Ezen kívül tele van értékes rosttal, ami nem csupán a beleidnek jó, hanem az érrendszerednek is.

diétafehérje

Ezért egyél több tonhalat

Írta:
0

Azzal mindenki tisztában van, hogy a tonhal nagyon egészséges, hiszen olyan jó zsírokat tartalmaz, melyek segítenek csökkenteni a koleszterinszintet és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. De ezen kívül egy csodálatos fehérjeforrás, éppen ezért a fogyni vágyók számára is tökéletes.

egészséghagyma

Mindenre jó az újhagyma

Írta:
0

A közelgő tavasz magával hozza az évszak első friss zöldségét is az újhagymát. Fogyasztásával nagy mértékben hozzájárulsz egészséged megőrzéséhez, mivel segít megelőzni az érelmeszesedést, serkenti az emésztést, erősíti és szabályozza a bélflórát, de még véd a rák ellen is védelmet nyújt.

stressz

Gyógyító stressz?

Írta: and
0

Véd az influenza és a megfázás ellen Amikor határidős munkád van, a tested veszi a piros jelzést, és sokkal több energiát termel, hogy bírd a strapát, amíg csak kell. A stressz tehát segíti az immunrendszered harcát a vírusok és baktériumok ellen, mert ilyenkor erősödik a cortisol hormon-termelésed, a cortisol pedig többek között a gyulladáscsökkentésért is […]

Kövess Facebook-on!

X